Prenosni agregat Honda EU32i

2.969,10 

Na zalogi

Sprejemamo prednaročila. Predvidena nova dobava agregata je sredina decembra 2022. Pošljite nam povpraševanje.

Hondini prenosni inverterski agregati omogočajo prvorazredno kvaliteto električnega toka kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete. Prenosna linija inverterskih agregatov je kompaktna, lahka, tiha, praktična in varčna ter primerna tako za poklicno kot zasebno uporabo. Hondin agregat EU32i je najlažji 3,2 kW prenosni inverterski agregat na svetu. Opremljen je z novim motorjem GX130 z direktnim vbrizgom goriva.

Maksimalna moč: 3.200 W
Tip: enofazni
Tok: 11,3 A
Napetost: 230 V

Informativni izračun pri nakupu na obroke.


Možnost plačila na obroke tudi za tujce in upokojence.
Brez pologa. Brez skiritih stroškov.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 72,43 €
Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 72,43 €
Odplačati želim čim prej
12 x 257,18 €
Želim si izbrati svoje obroke
12 x 257,18 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Dodatna oprema po izbiri

Primerjaj
EU32IG

Opis

Hondin agregat EU32i je najlažji 3,2 kW prenosni inverterski agregat na svetu. Opremljen je z novim motorjem GX130 z direktnim vbrizgom goriva.

Največja moč, ki jo doseže je 3.2 kW, nazivna moč pa 2,6 kW. Povprečna poraba pri 75% obremenitvi je le 1l/1kW, zato s polnim rezervoarjem zagotavlja avtonomijo kar 4,5 h.

Stabilno oskrbo z visokokakovostnim električnim tokom zagotovi s pomočjo Hondinega sinusnega inverterja, zato lahko napaja tudi zelo občutljive naprave. Zmogljiv in lahek prenosni agregat EU32i omogoča raznoliko uporabo kot vir energije za različne dejavnosti na prostem ali rezervno napajanje v izrednih razmerah.

Prenosni agregat EU32i je zelo tih pri delovanju, ima kompaktno ohišje ter izboljšano učinkovitost izgorevanja.

Z uporabo aplikacije lahko vzpostavite komunikacijo med pametnim telefonom in agregatom EU32i preko tehnologije Bluetooth. Spremljate lahko čas delovanja, preostalo količino goriva v rezervoarju, spremljate status agregata, dodajate ali odvzemate obrate in daljinsko upravljate generator vključno z izklopom motorja.

Oblikovanje s poudarkom na prijaznosti do uporabnika, uporabniku omogoča zagon prenosnega agregata EU32i v le dveh korakih – obrnete stikalo motorja v položaj za vklop in potegnete ročico zaganjalnika.

Agregat je prejel nagrado Red Dot Design Award 2022.

Hondini prenosni inverterski agregati omogočajo prvorazredno kvaliteto električnega toka kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete. Prenosna linija inverterskih agregatov je kompaktna, lahka, tiha, praktična in varčna ter primerna tako za poklicno kot zasebno uporabo.Inverterska tehnologija je primerna za pogon občutljive pogonske opreme in naprav brez skrbi, da bi karkoli poškodovali.

Vsi gospodinjski aparati in naprave, ki jih uporabljamo doma, so izredno občutljivi na kvaliteto električne energije. Zato je Honda razvila agregate, ki proizvajajo kvalitetno napetost in imajo stabilno ter konstantno frekvenco (prenosni in visokotehnološki inverterski agregati). Tako izkoristimo maksimalno moč naprave in poskrbimo za njeno nemoteno delovanje in dolgo življenjsko dobo.

V prenosni liniji se uporabljajo ultralahki materiali, kot je npr. magnezij, zato je teža nizka, prav tako so ultratihi, saj je ohišje posebej zasnovano in izolirano. So varčni z nizko porabo goriva zaradi naprednega izpušnega sistema in dušilca, ki zmanjšuje hrup. Ergonomski ročaj omogoča enostavno in hitro prenašanje. Je okolju prijazen z nizkimi emisijamo, tih in varčen.

Maksimalna moč je največja moč, ki jo agregat lahko proizvede.

Nazivna moč je moč, ki jo električni agregat proizvaja nepretrgoma daljše obdobje. Običajno predstavlja 90 % maksimalne moči.

INVERTER
Inverterski agregati proizvajajo najčistejši tok, saj proizvodnja električne energije ni neposredno povezana z delovnimi obrati motorja. Vrhunska tehnologija omogoča, da je inverterski alternator za polovico manjši od klasičnega. Inverterski agregati so primerni za napajanje praktično vseh, tudi elektronskih naprav.

VZPOREDNA VEZAVA
Je dodatna prednost inverterske tehnologije. Z uporabo originalnih Hondinih povezovalnih kablov lahko povežemo dva identična modela. S tem dobimo dvojno moč (2x EU10i, 2x EU22i, 2x EU30iS). Ta način nam prihrani nakup večjega in težjega agregata. Opozorilo: Za pravilno delovanje morate med seboj povezati dve enaki enoti. Povezovalni kabli so dodatna oprema.

OLJNO STIKALO
Preprečuje poškodbe motorja zaradi nezadostnega mazanja. Ko se nivo olja spusti pod kritično mejo, se motor samodejno ugasne.

SUPER TIHO DELOVANJE
Hrup je znižan do te mere, da je delovanje agregata nemoteče za okolico.

NIZKA TEŽA
Izredno nizka teža omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje.

ECO-PLIN
Sistem avtomatsko dodaja plin in dviga moč izhodnega toka glede na potrebe odjemalca.

12 V IZHOD
Nudi izhod za enosmerni tok (12 V) za polnjenje baterij. Opozorilo: Polnilni kabli so dodatna oprema.

POVEZAVA Z APLIKACIJO
Z uporabo aplikacije lahko vzpostavite komunikacijo med pametnim telefonom in agregatom EU32i preko tehnologije Bluetooth, kjer lahko dodajate / odvzemate obrate, spremljate status agregata, spremljate nivo goriva v rezervoarju, delovne ure ali po potrebi aktivirate daljinsko zaustavitev.

Tehnične lastnosti

TEHNIČNE LASTNOSTI

Model EU32i
Maksimalna moč 3.200 W
Nazivna moč 2.600 W
Tehnologija izhodne moči inverter
Tip   enofazni
Neprekinjeno delovanje (maksimalna moč), avtonomija 4h 30 min
Napetost 230 V
Frekvenca 50 Hz
Tok 11,3 A
DC nazivna izhodna moč 1x 12A 12 V
MOTOR
Model GX130i
Tip 4-taktni
Prostornina motorja 130 ccm
Vrtina/gib /
Delovni obrati max. 5.500 obr/min
Hlajenje prisilno zračno
Vžig tranzistorski
Prostornina rezervoarja za olje 0,46 l
Prostornina rezervoarja 4,6 l
Zaganjač ročni
MERE
Dolžina 570 mm
Širina 300 mm
Višina 450 mm
Teža 26,5 kg
Zvočni tlak (97/37/EC, 2006/42 EC) 62 dB(A) 7m
Garancija 3 leta

Mnenja

Izdelek še nima mnenj.

Kot prvi oddajte mnenje za “Prenosni agregat Honda EU32i”

Garten - WooCommerce WordPress Theme

Choose Your Demo

Choose main color

Choose main color 2

Home 1
Home 2
Home 3
Home 4
Home 5
Ocenite to stran