Traktorska kosilnica Honda HF2417 HME

5.690,00 

Na zalogi

Traktorsko kosilnico Honda HF2417 HME poganja zelo učinkovit in zanesljiv 4-taktni motor GCV530. Omogoča nastavljivo višino košnje trave med 29-90 mm, torej 7 višin. širina reza je 102 cm. Traktorska kosilnica je polna inovativnih funkcij, ki vam omogočajo najboljšo možno izkušnjo pri košenju trate.

Širina reza: 102 cm
Višina reza: 29-90 mm, 7 stopenj
Prostornina koša: 300 l

Informativni izračun pri nakupu na obroke.


Možnost plačila na obroke tudi za tujce in upokojence.
Brez pologa. Brez skiritih stroškov.

Primerjaj
HF2417K5HME

Opis

Traktorsko kosilnico Honda HF2417 HME poganja zelo učinkovit in zanesljiv 4-taktni OHV (over head valve) V-twin motor GCV530. Omogoča nastavljivo višino košnje trave med 29-90 mm, torej 7 višin. širina reza je 102 cm.

Traktorska kosilnica je polna inovativnih funkcij, ki vam omogočajo najboljšo možno izkušnjo pri košenju trate. Traktorske kosilnice ponujajo veliko raven udobja z ergonomsko oblikovanim sedežem z nasloni za roke, volanom z mehkim oprijemom, barvnim LCD zaslonom na armaturni plošči, držalom za mobilno napravo ter USB vtičnico in LED žarometi.

HIDROSTATIČNI POGON
S hidrostatičnim menjalnikom z enim pedalom je izredno enostavna za uporabo, zagotovljen je nemoten in natančen nadzor hitrosti. Z njim je dosežena velika natančnost in gladek, brezstopenjski nadzor hitrosti. Dosežete lahko popoln rez ne glede na to kako hitro ali počasi vodite traktor. Košenje trate tako ni delo, ampak čisti užitek.

VERSAMOW – IZBIRNI SISTEM MULČENJA
Z eno ročico Hondin sistem Versamow ostanke trave zbere v vrečo ali jih drobno razreže in odpihne na trato, da se ustvari naravno gnojilo. Za čim boljše rezultate mulčenja morajo biti koščki odrezane trave dovolj majhni, da dosežejo korenino rastline in tako zmanjšajo formacijo stebla. Vsekakor mora biti količina koščkov prilagojena, saj preveč nakopičenih ostankov trave zaduši travne bilke in sprožijo sušenje trave. V primeru, da je vaša trava previsoka, ker vam je ni uspelo pokositi, brez skrbi. Z ročico enostavno prestavite in začnite s košnjo višje trave, ki jo zbirate v 300 l vrečo za travo.

VREČA ZA TRAVO
Traktorska kosilnica HF2417 HME je na voljo z 300 l vrečo za travo in zagotavlja hrambo izredno velike količine pokošene trave.

IZMET TRAVE IN OJAČAN VPIH ZRAKA
Za izboljšan izmet trave smo razvili posebno korito za izmet v obliki konusa. Zaradi posebne oblike se trava v njem ne zamaši, ampak brez težav konča v vreči. Pri Hondi smo dodali ojačan vpih zraka, saj rezalni del ostane odprt. Z dodanimi več odprtinami na vrhu rezalnega dela in dvema ventilatorjema je povečan dovod zraka, ki odpiha pokošeno travo v vrečo.

SINHRONIZIRAN SISTEM DELOVANJA REZIL
Obe rezili traktorske kosilnice imata prekrivajoče se območje rezanja za natančno košnjo in preprečevanjem nepokošenim površinam, tudi pri obračanju. Omogočen je tudi boljši pretok zraka pod kosilnico, optimizirano je zbiranje trave in manjše tveganje zamašitve. Kosišče s sinhronimi rezili uporablja dve rezili, ki sta sinhronizirani s krmilnim jermenom, da ohranjata konstanten kot 90°.

OPTIFLOW
Ventilator pod pokrovom rezalnika izboljša pretok zraka med kosiščem in vrečo za travo. S tem je izredno izboljšano zbiranje pokošene trave v vrečo. Pretok zraka je dovolj močan in konstanten, da popolnoma napolni vrečo za travo in zmanjša količino prahu. Honda Optiflow sistem je sistem, ki združuje močno sesanje z nadzorovanim in nizko turbulentnim zračnim tokom. Ta kombinacija zmanjšuje izgubo energije, zmanjša hrup, ventilator pa omogoča hlajenje motorja ter zagotavlja večjo moč.

MOTOR HONDA
Napredni Hondini motorji V-twin GCV530 in GXV690 so zmogljivi, varčni, z najčistejšimi emisijami izpušnih plinov ter enostavni za vožnjo. Vsi modeli imajo dekompresor za lažji zagon ter enostaven ponovni zagon. Hondinim motorjem z razlogom zaupajo tako posamezniki kot tudi profesionalci in industrija.

Traktorska kosilnica je izdelana za najboljši možen učinek, ne glede na vrsto trave, ki jo kosite. Natančno pokosi katerokoli zelenico in za seboj ne pusti nepokošenih ostankov. Je napredna in vzdržljiva za košnjo in poveča tako učinek kot užitek. Idealna je za velike zelenice, parke ali športna igrišča.

HIDROSTATIČNI POGON
Hidrostatični pogon vam zagotavlja večjo natančnost z zagotavljanjem gladke, brezstopenjske regulacije nadzora hitrosti.

OPTIFLOW
Ventilator izboljša pretok zraka med kosiščem in vrečo za travo z velikim pretokom zraka. Znatno izboljša zmogljivost zbiranja kosilnice.

VERSAMOW – IZBIRNI SISTEM MULČENJA
Izbirni Versamow vam omogoča, da z eno ročico preklapljate med mulčenjem in zbiranjem trave v koš. Ta funkcija je integrirana in jo je mogoče hitro, enostavno in varno aktivirati in deaktivirati, ostanki trave pa se torej zberejo v košu ali pa jih drobno razreže in odpihne na trato, da se ustvari naravno gnojilo.

SINHRONI SISTEM DELOVANJA REZIL
Dve zloženi, zamaknjeni rezili zrežeta travo na majhne koščke, ki se hitreje razgradijo in dajo boljši rezultat pri mulčenju. Odrezana trava zavzame tudi manj prostora ob zbiranju, kar pomeni manj pogosto praznjenje vreče oz. koša za travo.

Tehnične lastnosti

TEHNIČNE LASTNOSTI

Model HF 2417 HME
Širina reza 102 cm
Število rezil 2
Postavitev rezil sinhrona
Višina reza 29-90 mm, 7 stopenj
Prostornina koša 300 l
Mulčer – Versamow izbirni
sistem mulčenja
da
Vlečna kljuka ne
Optiflow da
Volan z mehkim oprijemom da
Barvni LCD zaslon da
Sedeži z nasloni za roko da
Zadrževanje hitrosti (štirje koraki) da
LED žarometi da
USB vtičnica za polnjenje da
Držalo za mobilne naprave da
MOTOR
Model GCV530
Tip 4-taktni, OHC V twin
Prostornina motorja 530 ccm
Moč motorja 9,7 kW/2.800 obr./min
Prostornina rezervoarja 8,5 l
Prostornina rezervoarja za olje 1,3 l
Menjalnik hidrostatični
Hitrost 0-8,2 km/h
MERE
Dolžina vključno z vrečo za travo 2.445 mm
Širina vključno s kosiščem 1.060 mm
Višina 1.230 mm
Teža 238 kg
Hrup 100 dB(A)
Mere prednje gume 15 x 6,0 – 6”
Mere zadnje gume 18 x 8,5 – 8”
Obračalni polmer 1,8 m
Potrebna je priprava stroja da
Garancija 3 leta

Garten - WooCommerce WordPress Theme

Choose Your Demo

Choose main color

Choose main color 2

Home 1
Home 2
Home 3
Home 4
Home 5
Ocenite to stran