Prenosni agregat Honda EU10i

Original price was: 1.363,00 €.Current price is: 1.199,00 €.

Na zalogi

Hondini prenosni inverterski agregati omogočajo prvorazredno kvaliteto električnega toka kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete. Prenosna linija inverterskih agregatov je kompaktna, lahka, tiha, praktična in varčna ter primerna tako za poklicno kot zasebno uporabo.

Maksimalna moč: 1.000 W
Tip: enofazni
Tok: 3,9 A
Napetost: 230 V

Informativni izračun pri nakupu na obroke.


Možnost plačila na obroke tudi za tujce in upokojence.
Brez pologa. Brez skiritih stroškov.

ali
Hitro in enostavno obročno plačilo
Od 31,93 
Vaš mesečni obrok
Obročni izračun
Enostavni nakupi na obroke
Želim, da bi bil moj obrok čim nižji
48 x 31,93 
Poplačati se želim čim prej
6 x 219,47 
Želim izbrati svoje obroke
48 x 31,93 

Leanpay omogoča enostavno nakupovanje na obroke prek spleta. Za plačilo na obroke v košarici izberite Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroška ocene tveganja.

Dodatna oprema po izbiri

Primerjaj
EU10IT1G

Opis

Hondini prenosni inverterski agregati omogočajo prvorazredno kvaliteto električnega toka kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete. Prenosna linija inverterskih agregatov je kompaktna, lahka, tiha, praktična in varčna ter primerna tako za poklicno kot zasebno uporabo.

Agregati so primerni tako za računalnik, TV, električno orodje, prenosni hladilnik, razsvetljavo. Primeren je za uporabo doma, na vikendu ali avtodomu, nudi pa 1.000 W moči. Zagotavlja moč na poti, kjerkoli in kadarkoli ter je enostaven za prevoz in prenašanje. Inverterska tehnologija je primerna za pogon občutljive pogonske opreme in naprav brez skrbi, da bi karkoli poškodovali.

Vsi gospodinjski aparati in naprave, ki jih uporabljamo doma, so izredno občutljivi na kvaliteto električne energije. Zato je Honda razvila agregate, ki proizvajajo kvalitetno napetost in imajo stabilno ter konstantno frekvenco (prenosni in visokotehnološki inverterski agregati). Tako izkoristimo maksimalno moč naprave in poskrbimo za njeno nemoteno delovanje in dolgo življenjsko dobo.

V prenosni liniji se uporabljajo ultralahki materiali, kot je npr. magnezij, zato je teža nizka, prav tako so ultratihi, saj je ohišje posebej zasnovano in izolirano. So varčni z nizko porabo goriva zaradi naprednega izpušnega sistema in dušilca, ki zmanjšuje hrup.

Ergonomski ročaj omogoča enostavno in hitro prenašanje. Je okolju prijazen z nizkimi emisijami, tih in varčen. Agregat je opremljen z ECO-plin sistemom, ki avtomatsko dodaja plin in dviga moč izhodnega toka glede na potrebe odjemalca.

V primeru, da potrebujete dvojno moč, je mogoča vzporedna vezava dveh identičnih modelov (povezovalni kabel je dodatna oprema).

Maksimalna moč je največja moč, ki jo agregat lahko proizvede.

Nazivna moč je je moč, ki jo električni agregat proizvaja nepretrgoma daljše obdobje. Običajno predstavlja 90 % maksimalne moči.

INVERTER
Inverterski agregati proizvajajo najčistejši tok, saj proizvodnja električne energije ni neposredno povezana z delovnimi obrati motorja. Vrhunska tehnologija omogoča, da je inverterski alternator za polovico manjši od klasičnega. Inverterski agregati so primerni za napajanje praktično vseh, tudi elektronskih naprav.

OLJNO STIKALO
Preprečuje poškodbe motorja zaradi nezadostnega mazanja. Ko se nivo olja spusti pod kritično mejo, se motor samodejno ugasne.

SUPER TIHO DELOVANJE
Hrup je znižan do te mere, da je delovanje agregata nemoteče za okolico.

NIZKA TEŽA
Izredno nizka teža omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje.

12 V IZHOD
Nudi izhod za enosmerni tok (12 V) za polnjenje baterij. Opozorilo: Polnilni kabli so dodatna oprema.

ECO-PLIN
Sistem avtomatsko dodaja plin in dviga moč izhodnega toka glede na potrebe odjemalca.

VZPOREDNA VEZAVA
Je dodatna prednost inverterske tehnologije. Z uporabo originalnih Hondinih povezovalnih kablov lahko povežemo dva identična modela. S tem dobimo dvojno moč (2x EU10i, 2x EU22i, 2x EU30iS). Ta način nam prihrani nakup večjega in težjega agregata. Opozorilo: Za pravilno delovanje morate med seboj povezati dve enaki enoti. Povezovalni kabli so dodatna oprema.

Tehnične lastnosti

TEHNIČNE LASTNOSTI

ModelEU10i
Maksimalna moč1.000 W
Nazivna moč900 W
Tehnologija izhodne močiinverter
Tip  enofazni
Neprekinjeno delovanje (maksimalna moč), avtonomija3 h 30 min
Napetost230 V
Frekvenca50 Hz
Tok3,9 A
DC nazivna izhodna moč1x 8 A 12 V
MOTOR
ModelGXH50
Tip4-taktni
Prostornina motorja49,4 ccm
Vrtina/gib41,8/36,0 mm
Delovni obratimax 4.500 obr./min
Hlajenjeprisilno zračno
Vžigtranzistorski
Prostornina rezervoarja za olje0,25 l
Prostornina rezervoarja2,1 l
Zaganjačročni
MERE
Dolžina451 mm
Širina242 mm
Višina379 mm
Teža13 kg
Zvočni tlak (97/37/EC, 2006/42 EC)70 dB(A)
Zagotovljen zvočni tlak (2000/14/EC, 2005/88/EC)87 dB(A)
Garancija3 leta

Garten - WooCommerce WordPress Theme

Choose Your Demo

Choose main color

Choose main color 2

Home 1
Home 2
Home 3
Home 4
Home 5
5/5 - (11 votes)