Snežna freza Honda HSM1390IZ

11.261,30 

Na zalogi

Hibridne snežne freze so freze, opremljene z edinstveno Hondino tehnologijo na gosenični pogon uporablja akumulatorske električne motorje. S tem pomaga usmeriti več moči v rezila in s tem izboljša njeno učinkovitost.

Širina frezanja: 92 cm
Količina frezanja: 83 t/h
Moč motorja: 8,7 kW
Zaganjač: električni

Predvidena dobava snežne freze je v mesecu novembru.

  • Možen prevzem v trgovini.
  • Če artikla ni na zalogi, nam pošljite povpraševanje.

Dodatna oprema po izbiri

Primerjaj
HSM1390I2ET

Opis

Hibridne snežne freze so freze, opremljene z edinstveno Hondino tehnologijo na gosenični pogon uporablja akumulatorske električne motorje. S tem pomaga usmeriti več moči v rezila in s tem izboljša njeno učinkovitost.

Snežna freza HSM 1390IZ čisti širino 92 cm in lahko zajame največjo globino snega. To je do 58 cm. Namenjena je profesionalni uporabi, predvsem za večje in zahtevnejše površine v najtežjih pogojih. Omogoča popoln nadzor nad delovanjem in popolno udobje ob delu. Sneg lahko meče do 19 metrov daleč.

Z elektronsko upravljalno ročico enostavno nadzirate smer izmeta snega. Gosenice zagotavljajo maksimalen oprijem tudi na zahtevnejših terenih. Je zelo okretna saj se lahko obrnete za 360° na mestu in nadaljujete z delom. V primeru, ko med rezila zaide kak predmet se polž zaustavi samodejno, kar preprečuje nadaljnje poškodbe.

V kolikor peljete vzvratno mehanizem dvigovanja polža poskrbi, da se polž avtomatsko dvigne. Če čistite sneg po brežinah lahko frezo nagnete tako, da popolnoma očistite želeno površino. Prav tako lahko s funkcijo resetiranja, ob čiščenju v brežinah ali večji globini snega, rezila vrnete v prvotni položaj.

Freza je opremljena z inteligentnim nadzornim sistemom, ki omogoča izbiro med ročnim in avtomatskim delovanjem. Pri ročnem delovanju sami izbirate hitrost motorja in hitrost pomikanja, pri avtomatskem pa samodejno izbira obe hitrosti, tako da je delovanje freze najbolj učinkovito.

MODEL Z GOSENICAMI
Gosenice omogočajo premikanje v vseh snežnih pogojih, tudi po razgibanih površinah. Preprečujejo drsenje tako, da imate popoln nadzor nad snežno frezo na vseh površinah.

HIDROSTATIČNI POGON
Hidrostatični pogon omogoča nastavljanje hitrosti freze brez vpliva na hitrost vrtenja polža.

ROČICA ZA NASTAVLJANJE VIŠINE POLŽA
Ročica omogoča, da poljubno nastavite kot polža tako, da kar najbolj natančno očistite sneg s katerekoli površine.

UPRAVLJALNA ROČICA
Z upravljalno ročico nadzirate smer in kot čiščenja snega. Ročica deluje elektronsko.

LUČ
Z lučjo opremljena freza omogoča delo ponoči in v slabši vidljivosti.

ŠTEVEC DELOVNIH UR
Števec delovnih ur omogoča natančno stanje delovnih ur freze. Tako lahko natančno spremljate in opravite servis ob pravem času.

SAMODEJNA ZAUSTAVITEV POLŽA
Samodejna zaustavitev polža preprečuje morebitne poškodbe ali druge neprijetnosti s samodejno zaustavitvijo v primeru, ko v polž zaide kak predmet. Tako preprečimo strošek menjave polža, do katerega bi prišlo, če bi se polž poškodoval.

ELEKTRIČNI ZAGON
Električni zagon je nadomestilo ročnemu zagonu in olajša zagon snežne freze.

HIBRIDNA TEHNOLOGIJA
Hibridna tehnologija prilagodi moč motorja na dva načina tako, da največ moči usmeri neposredno v polža, hkrati pa omogoča generatorju, da napaja akumulator, ki poganja gosenice.

MEHANIZEM RESETIRANJA
Mehanizem resetiranja vrne polža v prvotni položaj. To je primerno predvsem kadar se čisti sneg po brežinah ali pri večji debelini snežne odeje.

FUNKCIJA VRTENJA
Za čiščenje snega po brežinah vam funkcija vrtenja omogoči nagib freze, tako da lahko popolnoma očistite želeno površino.

AVTO DIAGNOSTIKA
Sistem avto diagnostike bo samodejno zaznal okvare ali napake pri zagonu ali delovanju in bo na napako opozoril s pomočjo ene od petih opozorilnih lučk.

INTELIGENTNI NADZORNI SISTEM
Inteligentni nadzorni sistem (Intelligent Control System) omogoča uporabniku, da izbira med dvema funkcijama. Ročna funkcija uporabniku omogoča nadzor nad hitrostjo motorja in hitrostjo pomikanja. Avtomatski način pa samodejno prilagaja obe hitrosti tako, da freza doseže najbolj optimalni učinek in obenem zniža izpust emisij ob izgorevanju.

SAMODEJNI ČOK
Čok omogoča, da steče v cilinder več goriva s pomočjo zaprtja dovoda zraka. S pomočjo avtomatskega čoka ni potrebno čoka ročno nastavljati, kadar je motor hladen, niti ni treba ponovno zaganjati motorja, kadar je ta preveč ogret. Snežna freza s pomočjo avtomatskega čoka nima nobenih težav pri zagonu, prihrani vam čas in gorivo.

MEHANIZEM ZA DVIGOVANJE POLŽA
Funkcija dvigovanja polža preprečuje morebitne poškodbe, saj se polž samodejno dvigne, če naleti na kako oviro, kadar imate izbrano vzvratno vožnjo in se samodejno vrne v prvotno nastavljen položaj, kadar imate izbrano vožnjo v smeri naprej.

POPOLNI OBRAT
Snežna freza se lahko zasuče za 360°, tako da imate med delom vedno popoln nadzor nad gibanjem in manevriranjem.

Tehnične lastnosti

TEHNIČNE LASTNOSTI

ModelHSM 1390IZ
Širina frezanja92 cm
Višina frezanja58 cm
Količina frezanja83 t/h
Dolžina izmeta do19 m
Mere (d/š/v)172/92/134 cm
Teža250 kg
Menjalnikhidrostatični
MotoriGX390
Moč motorja8,7 kW/3.600 obr./min
Prostornina rezervoarja5,7 l
Zaganjačelektrični
Zagotovljen zvočni tlak
(2000/14/EC, 2005/88/EC)
105 dB(A)
Garancija3 leta

Garten - WooCommerce WordPress Theme

Choose Your Demo

Choose main color

Choose main color 2

Home 1
Home 2
Home 3
Home 4
Home 5
Ocenite to stran